Deel 1: Foundation


register button



Alles stroomt.
Star’s Edge presenteert een nieuwe cursus voor nieuwe tijden.

Ontdek de fundamenten van de kunst van de wizard.

De kunst van de Wizard is een methodologie die gekopieerd is van onze innerlijke aard, en vervolgens is versneld. De kunst van de Wizard kan in een korte tijd klaarspelen waar de natuur een eeuwigheid over doet.
- Harry Palmer

 

 

 

 

 

 

 

Deel 1: Foundation

Europa & Amerika

22 Oktober – 26 oktober 2022


Azië & Oceanië

29 Oktober – 2 november 2022


 

Een aantal verwachte resultaten van Deel 1: Foundation

  • Ontdek echte oorzaken
  • Neem beslissingen vanuit mentale helderheid
  • Verhoogd gewaarzijn en onderscheidingsvermogen
  • Herwinnen van gefixeerde aandacht
  • Organiseer informatie en voorspel fenomenen
  • Loskomen van vroeger studiefalen
  • Vermindering van spanning en verwarring
  • Een versterkt gevoel van verantwoordelijkheid


learn more

 

 


Harry Palmer

 

Quote mark

 

Verlichte wezens creëren niet vanuit angst of noodzaak, maar vanuit de pure vreugde van het delen en evolueren.

Harry Palmer

Auteur van de Avatar Materialen

 

 

De Nieuwe Wizard Serie

 

De nieuwe Avatar Wizard Serie brengt het wereldwijde netwerk van studenten die de Avatar Master Cursus gevolgd hebben samen in een gevorderde training die op unieke wijze is ontworpen voor een ongeëvenaarde online cursuservaring. Studenten in deze cursus zullen de diepgewortelde verbinding ontsluiten tussen ons individuele bewustzijn, de staat van de planeet en onze innerlijke kracht om beide te veranderen.

Is er ooit een meer belangrijk moment geweest om conflicten op te lossen en wereldwijde vrede te creëren? Cursusbeschrijving
 
 
 

De kracht van de Wizard Materialen

 
 

"Dit was verreweg het beste dat ik OOIT gedaan heb. Het heeft me meer gewaar gemaakt, meer verbonden, meer in verbinding met mezelf en het heeft mijn leven een nieuwe betekenis en doel gegeven.”


- Mihaela C., Canada

 

"Wat een diepgaande gereedschappen! Ik voel alsof ik eindelijk, werkelijk ben ontwaakt uit de bioscoop van mijn leven. Ik kan nu zonder moeite mijn gedachten gadeslaan en ze met liefde bewust verschuiven naar een gezonder, bewuster gebied. Ik voel me bevrijd van mijn eigen zelf-beperkende overtuigingen.”


- M. R. New York

 

Avatar Wizard Serie 2022

 
  • Ontvang NIEUWE 2022 Wizard Serie materialen
  • Krijg toegang tot Avatar Wizard Cursus lezingen van Harry
  • Maak live verbinding op ons nieuwe 3D interactieve platform
  • Geniet van de demo’s van het wereldwijde trainer team
 

Deel 1: Foundation

Europa & Amerika
22 Oktober – 26 oktober 2022

Amerika • 9:00 - 15:00  EDT
Europa • 15:00 - 21:00 CEST

Azië & Oceanië
29 Oktober – 2 november 2022

China • 9:00 - 15:00 CST
Japan & Korea • 10:00 - 16:00 JST & KST 
Australië • 12:00 - 18:00 AEDT
Nieuw Zeeland • 14:00 - 20:00 NZT 

Foundation is een nieuwe cursus, de eerste van de Avatar Wizard Serie.
Het is beschikbaar voor studenten die de Avatar Master Cursus met succes hebben afgerond.

learn more

learn more